Eneforhandling af L’alqueria olivenolie i Danmark

Som de eneste i Danmark, har ESAmor eneforhandling på denne skønne jomfru olivenolie. Olivenolien er høstede af hvide oliven, også kaldet Blanqueta. Denne oliven høstes få kilometer fra middelhavet, nærmere bestemt i hjertet af Serra Marila i Alicante Bjergene i Spanien.

De skønne og velsmagende jomfruoliven olier er af høj økologisk kvalitet, og er ikke desto mindre blevet kåret til verdens bedste olivenolie 2 år i træk. Både i 2015 og 2016 løb L’alqueria med sejren.

Olivenlunde i generationer
Familien L’alqueria´s olivenlunde har været passet og plejet i mange geneartioner tilbage og derfor er det også vigtig for dem, at deres oliven bliver passet og plejet, og forbliver høj i kvalitet og smag.

Familien har selv olivenmøllen og presser dermed selv deres oliven, lager den i rustfrie mørke tønder, som gør at olien får den fantastiske smag som gør den til en af verdens bedste olivenolier.

I takt med at det er familien L’alqueria der står for hele produktionen af olivenolien – lige fra plukning af oliven til påfyldning af den færdige olivenolie, kan de sikre den høje kvalitet og ikke mindst kan de følge hele produktionen til dørs.

De sunde fedtsyrer og antioxidanter
Olien er helt ideel til at bruge til friske salater som dressing, til ovnbagte eller grillet fisk og grøntsager. Olien har en helt vidundelig smag så du kan bruge olivenolien til tapas, så du bliver henført til de spanske himmelstrøg, hvor olien også er helt formidabel til “bare” at dyppe dit friske bagte brød i. Olivenolien har en helt fantastisk blid smag, som kun bidrager med gode ensymer til din mad.

Ekstra Jomfru olivenolien fra L’alqueria har et meget højt indhold af antioxidanter, polyphenoler og sunde fedtsyrer, som er meget gavnlige for især vores inde organer.

Olivenolien er også meget anvendelig at bruge i stedet for dyre cremer – Olien gør huden blød, og tilfører dermed kroppen antioxidanter udefra.

Her på shoppen kan du finde forskellige varianter af Jomfru olivenolie fra L’alqueria – De findes i flere størrelser.

  • 250ML
  • 500ML
  • 2,5LiterDu vil modtage dine varen indenfor 3-5 dage. Du kan se udvalget af olivenolier her

    Familien L’alqueria
    Vil du gerne vide mere om den økologiske produktion af, hvis vi selv skal sige det – Verdens Bedste Ekstra Jomfru olivenolie, kan du finde meget mere information her.