Spansk Catering i verdensklasse   I  Vin- og ølsmagning med tapas  I  Prisvindende olivenolie  I   Shop spanske delikatesser   I   Fri fragt til pakkeshop ved køb over 600,-

ESAmor logo I Spansk Catering, Vinsmagning & Shop med delikatesser
- ØKOLOGISK SPANSK OLIVENOLIE -

ALFAFARENCA

Alfafarenca økologisk koldpresset ekstra jomfruolivenolie

Navnet på sorten Alfafarenca eller Alfafara henviser til den by, hvorfra sorten stammer. I Alfafara i Alicante findes oliventræer, som er flere hundrede år gamle. Alfafarenca er en af de 24 vigtigste sorter i Spanien, og er en af de beskyttede sorter i Valencia. Fra vores leverandør får vi økologisk ekstra jomfruolivenolie dyrket på Alfafarenca-oliven. Denne olivenolie produceres i en begrænset mængde og er af særlig eksklusiv kvalitet. Sorten høstes i det tidlige efterår i hjertet af Sierra de Mariola Naturpark og forarbejdes og pakkes på familiegården i bjergene i Alicante.

Olivenlundene

Olivensorten Alfafarenca dyrkes tæt ved familiegården på olivenlunde som, modsat de øvrige sorter, er placeret hele 750 meter over havets overflade. Sorten er modstandsdygtig overfor svingende temperaturer fra kolde vintre til varme somre.

Smagen af Alfafarenca

I en ekstra jomfruolivenolie baseret på Alfafarenca-sorten, får du en særlig unik smag, med en skøn variation af aromaer og en autentisk smagsoplevelse. Olivenolien har et højt indhold af naturlige antioxidanter, som gør den særligt nærende og bidrager til et godt helbred. Den dufter og smager intenst med søde aromaer og noter af banan og grønne tomater. Det er en olie med stor karakter og perfekt balanceret med bid og bitterhed.

Spansk olivenolie

Når man kigger på den mest eksporterede olivenolie i verden, ligger spansk olivenolie på en klar førsteplads. Og det med god grund. De sydlige olivenlunde i Spanien ligger i perfekte forhold til at dyrke verdens bedste olivensorter. Vores leverandør dyrker oliven i Alicante-bjergene, ganske tæt på Middelhavet. Det er lige før du kan smage den solmodne stemning fra olivenlundene i vores olivenolie. Den er utroligt autentisk og beriget med en lang række aromaer og smagsindtryk. Vælger du samtidig en økologisk olivenolie, som vores sortiment udelukkende består af, får du mest mulig næring og smag i din olivenolie.

I køkkenet

Ekstra jomfruolivenolie er en uundværlig ingrediens i vores køkken og på grund af dens friske aroma og frugtagtige smag, kan vi bruge den direkte fra flasken til brød og eller kogt perfekt sammen med grøntsager, kød og fisk. Samlede polyfenoler: 653,5 mg / kg E-vitamin: 324 mg / kg Høst: fra 20. til 30. oktober i PRE – VERAISON modningstrin. Jordbund: Olivenlundene er plantet på terrasser på bjergskråninger i sand-lerjord, 700 til 800 meter over havets overflade.

Shop Alfarenca her

 • ESAmor-olivenolie-sampak

  GAVEÆSKE – OLIVENOLIE

  Vurderet 0 ud af 5
  535.00 kr. inkl. moms
  Tilføj til kurv
 • ESamor I Spansk Catering I Vin- og ølsmagning med tapas I Prisvindende olivenolie I Spanske økologiske delikatesser I Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500,-

  L’Alquería ekstra jomfruolivenolie – ALFAFARENCA – 500 ml

  Vurderet 0 ud af 5
  185.00 kr. inkl. moms
  Tilføj til kurv
 • Tilbud Prisvinde økologisk olivenolie I L’Alquería I ESAmor

  Sampak: Picual – Blanqueta – Alfafarenca: 3 x 20 ml

  Vurderet 0 ud af 5
  Original price was: 45.00 kr..Current price is: 30.00 kr.. inkl. moms
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  KOMBI-TILBUD: Alfafarenca 2,5 l & 1 kg saltede Marcona-mandler

  Vurderet 0 ud af 5
  Original price was: 740.00 kr..Current price is: 645.00 kr.. inkl. moms
  Tilføj til kurv
 • L’Alquería ekstra jomfruolivenolie - ALFAFARENCA - 2,5 L

  L’Alquería ekstra jomfruolivenolie – ALFAFARENCA – 2,5 L

  Vurderet 0 ud af 5
  545.00 kr. inkl. moms
  Tilføj til kurv

Tilmeld dig nyhedsbrevet og spar 10 % på din første ordre

(Gælder ikke Take away og Catering)