Spansk Catering i verdensklasse   I  Vin- og ølsmagning med tapas  I  Prisvindende olivenolie  I   Shop spanske delikatesser   I   Fri fragt til pakkeshop ved køb over 600,-

ESAmor logo I Spansk Catering, Vinsmagning & Shop med delikatesser
- ØKOLOGISK SPANSK OLIVENOLIE -

OLIVENOLIE
SMAGNING

- SKABT UD FRA KÆRLIGHED TIL SPANIEN -

OLIVENOLIE- OG VINSMAGNING

BESTIL DIT ARRANGEMENT HOS ESAMOR

Invitér til olivenolie- og vinsmagning.
 Du kan bestille en privat olivenoliesmagning hos os.

Du inviterer, så kommer vi med lækkerierne og giver jer dejlige smagsoplevelser og en masse viden om oliven og om olivenoliens faser fra høst til færdig olie. Det foregår hjemme hos dig eller måske i dit firma – det bestemmer du!

Udgangspunkt for alle typerne af smagninger er, at I først og fremmest skal have hyggelige timer i selskab med kollegaer, venner og familie.

Olivensmagning

Min. 8 personer
kr 135
pr. person
 • Gitte kommer og fortæller lidt historier fra olivenbønderne og gårdene i området. Der følger olivenolie, brød, oliven og mandler med.

  Hver deltager får 2 små flasker økologisk ekstra jomfruolivenolie med hjem, samt en rabatkode til at shoppe på denne shop. Kr. 100 pr. person

Olivensmagning med små lette tapas

Min. 8 personer
kr 200
pr. person
 • Gitte fortæller små historier fra olivenlundene og hvordan du kan bruge oliven i din madlavning. Dette arrangement krydres med servering af en let, men sanselig og mættende tapasanretning.

  Hver deltager får 2 små flasker økologisk ekstra jomfruolivenolie med hjem, samt en rabatkode til at shoppe på denne shop.

Olivenolie- og vinsmagning med små lette tapas

Min. 8 personer
kr 295
pr. person
 • Gitte fortæller små historier fra olivenlundene og vingårdene og giver tips til, hvordan du kan bruge oliven i din madlavning.

  I vil få serveret en let og lækker tapasanretning, som fint gør det ud for et måltid. Ligeledes introduceres du og dine gæster til vine fra 2 vingårde, som ligger i samme område som vores leverandør af olivenolie.

  Der vil være 6-7 smagninger med cava, hvidvin, rosévin og rødvin, og vi tilpasser gerne efter jeres ønsker.

  Hver deltager får 2 små flasker økologisk ekstra jomfruolivenolie med hjem, samt en rabatkode til at shoppe på denne shop.
Popular

Olivenolie- og vinsmagning med øl, cava og små lette tapas

Min. 8 personer
kr 395
pr. person
 • Denne smagning vil forkæle sanserne med luksus-smagsoplevelser i top. Der bliver serveret en lille lækker ret til hver vin, tilpasset smagen.

  Gitte fortæller små historier fra vingården, olivenlundene, bryggeriet og det autentiske Cava-område i Spanien.

  Hver deltager får 2 små flasker økologisk ekstra jomfruolivenolie med hjem, samt en rabatkode til at shoppe på denne shop.
GOURMET
5/5

Fantastisk arrangement

Gitte er en fantastisk formidler og gav et grundigt og spændende indblik i olivenolies verden Tak for et super arrangement.

- Celine

5/5

Firma arrangement i min have

Jeg havde inviteret mine kollegaer på olie- og vinsmagning i min have. Det blev en virkelig hyggelig dag med god underholdning fra Gitte.

- Søren

5/5

Lækker olie og tapas

Til min 40 års fødselsdag bestilte jeg oliesmagning med lækre tapas fra ESAmor. Det gør jeg gerne igen en anden gang. Det kan virkelig anbefales
- Dorte

- SKABT UD FRA KÆRLIGHED TIL SPANIEN -

BESTIL OLIVENOLIE SMAGNING

BESTIL DIT ARRANGEMENT HOS ESAMOR

Kontakt os på +45 50693483 eller info@esamor.dk
eller brug formularen herunder.

=
- SÅDAN FOREGÅR OLIESMAGNING -

Hvad kan du forvente af en olivenoliesmagning?

Først og fremmest er det vigtigt for os, at du og dine gæster får en hyggelig aften. Derudover kan du forvente en meget personlig og nærværende smagning, hvor vi undervejs fornemmer, hvad I foretrækker – enten meget information eller blot en let gennemgang. Det indretter vi helt og aldeles efter jer.

Bliv introduceret til olivenproduktion
Under smagningen bliver du og dine gæster introduceret til, hvordan man dyrker oliven økologisk i Spanien. Hvordan olivenbonden arbejder og processen fra pleje og høst i olivenlundene til den rene saft på flaske.

Sådan foregår en smagning med ESAmor
I vil få mulighed for at smage forskellige oliventyper – og ligeledes smage forskellen på de forskellige kvalitetsgrader indenfor olivenolie. Hør mere om alle faser i olivenoliens fremstilling, og bliv klogere på, hvordan du vælger den bedste olie til dit køkken, og ikke mindst, hvordan du bruger den til at give skønne smagsoplevelser. Den vigtige del om, hvordan en rigtig olivenkender smager og dufter, bliver også et lærerigt element. Vi har et ønske om, at disse vidunderlige økologiske lækkerier skal stilles til rådighed for alle, så vi vil gerne springe nogle led over og sælge direkte til dig. Samtidig vil vi gerne inspirere dig til at bruge olivenolie i din madlavning og lære dig at kende de gode kvaliteter.

Olivensmagning med vin og tapas er perfekt som en begivenhed før en fest eller som en sammenkomst med gode venner og familie.

Du kan også arrangere en smagning som en begivenhed i din virksomhed
Vi har lavet 4 forskellige muligheder for at holde olivenoliesmagning, nogle i kombination med tapas og vinsmagning. Alt, du skal gøre er at invitere og nyde selskabet!

Din Spaniens ekspert
Mød Gitte, som er den passioneret ejer af ESAmor. Gitte kommer og guider dig og dine gæster igennem en spændende aften i olivenoliens univers.

Skal det være ekstra festligt?
Bestil hjemmelavet sangria eller ekstra glas vin.

Hver begivenhed kan tillægges 30 kr. ekstra pr. person, så får hver deltager et ekstra glas af deres yndlingsvin, øl eller cava.

Særlige ønsker?
Ring endelig ved særlige ønsker, fastpris aftale mv.Vi er til for jer, og vores ønske er, at I får et arrangement pakket ind i kærlighed.

Depositum
Bemærk! Vi forbeholder os ret til at opkræve depositum på kr. 1000 for arrangementet, da vi blokerer datoen.

Kontakt
Tlf +45 50693483
email: info@esamor.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og spar 10 % på din første ordre

(Gælder ikke Take away og Catering)