Spansk Catering i verdensklasse   I  Vin- og ølsmagning med tapas  I  Prisvindende olivenolie  I   Shop spanske delikatesser   I   Fri fragt til pakkeshop ved køb over 600,-

ESAmor logo I Spansk Catering, Vinsmagning & Shop med delikatesser

REN KÆRLIGHED TIL SPANIEN

ESAmor er startet af Gitte Aya i sommeren 2017. Efter mange år som selvstændig med catering inden for bl.a. tapas blev kærligheden til det spanske forseglet med agentur på lækker spansk økologisk olivenolie faktisk kåret som verdens bedste – samt lækre økologisk dyrkede vine fra hyggelige lokale vingårde i Alicante området.

“Med ESAmor bestræber vi os på at at berige danskerne med lækre, økologiske spanske produkter, endda i et fornuftigt prisniveau.”

– Gitte Aya

SMAGFULDE EVENTS

Vi arrangerer Spansk CateringVinsmagninger og tapas,  Olivenoliesmagning samt Firmeevents, alt sammen med afsæt i egne erfaringer og historier fra de mange rejser, hvor Gitte finder produkterne og den inspiration, hun så gerne vil videregive.

Et arrangement med ESAmor er både uformelt og fuld af anekdoter fra det lokale Spanien.

SHOP LØS – ONLINE OG I BUTIK

Gittes ønske om at berige sine kunder med lækre spanske produkter, blev virkeliggjort med en online shop fyldt med spanske, økologiske delikatesser. Og i foråret 2022 blev drømmen om en fysisk butik virkelig, da Gitte nu kunne slå dørene op for butik og eventlokaler på Kastrupvej 243.

ÅBNINGSTIDER I BUTIKKEN

Tirsdag 12-19
Onsdag 12-19
Torsdag 12-19
Fredag 12-19
Lørdag 08-16

Webshoppen er altid åben. 

Vi glæder os til at inspirere og berige dine smagsløg.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke et event.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og spar 10 % på din første ordre

(Gælder ikke Take away og Catering)