Bestil hos ESAmor, kvalitets Spansk catering til dit arrangement. Vi har en bred vifte af kvalitetsprodukter og delikatesser fra Spanien feks sortfods skinke (jamon iberico), iberiske pølser, pateer, oste, oliven, tapanader, samt mange andre skønne delikatesser. Vi klargør alt hjemme, forbedrede hos dig. Således får I en autentisk spansk kulinarisk oplevelse.

Det Spanske og Danske kokketeam, består af uddannede kokke der leverer specielle spanske retter hver dag. Her er der tale om det ægte autentiske spanske køkken – hjemme hos dig privat. Så du er sikret den helt rette kvalitet og smag- samt oplevelse. Vi laver paella i flere variationer – såsom paella mixta, med kylling og skaldyr. Paella seafood, udelukkende med skaldyr. Paella con carne, paella med mix af kød såsom, kalv, kylling og okse. Paella vegetariana, skøn vegetarisk paella. Alt til Paella forbereder vi hjemme. Laver vi på store gas paella pander i din have eller indenfor. Således får vi skabt en intim Spansk atmosfære hjemme hos dig privat.

Vi kommer også ud til virksomheder og står for maden til deres personalefester. Ligeledes har vi mulighed for at står for det hele som et Spanske event med f.eks. grisefest tema, flamingo tema eller tapas tema.

Ring endelig ved særlige ønsker, fastpris aftale mv. Vi er til for jer, og vores ønske er, at I får et arrangement pakket ind i kærlighed.

Menu med Spanske Charcuterier

kr. 145,-

Såsom sortfodskinke, fuet, lomo, chorizo og salchiton, pate og udvalg af manchego oste.
Dertil oliven, olivenpesto, saltede mandler- og lækkert brød Alt er overvejende Økologiske.

Menu med Pattegris og salatbuffet

Grisen er på grill i din have, og vi står og skærer og anretter hos jer pris pr. kuvert
Inkl. salater, kartofler og sovs
kr. 195,- pr. kuvert

Pris for kok, inkl. anretning og afrydning kr. 800,- 

Menu med Paella

Mulighed for at vælge 2 forskellige ved min. 20 personer – live oplevelse hvor vi forbereder alt hjemme – laver Paella hos dig i din stue, eller på terrassen.
kr. 175,- pr. kuvert

Pris for kok, inkl. anretning og afrydning kr. 800,- 

Vinpakke

Tillæg pr. person DKK 100

Hver menu kan udvides med vinpakke med udvalgte smukke røde og hvide vine – så lidt anderledes smag.

Bestil spansk catering til din fest

Du finder også masser af inspiration her

Tapas og Paella – http://www.restaurante-espanyol.dk (restaurante-espanyol.dk)

Spanish Catering Esamor 

Tlf.: +45 50 69 34 83  
Mail: info@esamor.dk

=