Bestil hos ESAmor, kvalitets Spansk catering til dit arrangement. Vi har en bred vifte af kvalitetsprodukter og delikatesser fra Spanien feks sortfods skinke (jamon iberico) iberiske pølser, pateer, oste, oliven, tapanader, samt mange andre skønne delikatesser. Vi klargør alt hjemme, forbedrede hos dig. Således får i en autentisk spansk kulinarisk oplevelse.

Det Spanske og Danske kokketeam, består af uddannede kokke der leverer specielle spanske retter hver dag. Her er der tale om det ægte autentiske spanske køkken – hjemme hos dig privat. Så du er sikret den helt rette kvalitet og smag- samt oplevelse. Vi laver paella i flere variationer – såsom paella mixta, med kylling og skaldyr. Paella seafood, udelukkende med skaldyr. Paella con carne, paella med mix af kød såsom, kalv, kylling og okse. Paella vegetariana, skøn vegatarisk paella. Alt til Paella forbereder vi hjemme. Laver vi på store gas paella pander i din have eller indenfor. Således får vi skabt en intim Spansk atmosfære hjemme hos dig privat.

Vi kommer også ud til virksomheder og står for maden til deres personalefester. Ligeledes har vi mulighed for at står for det hele som et Spanske event med feks. Grisefest tema, flamingo tema, Tapas tema.

Ring endelig ved særlige ønsker, fastpris aftale mv.- Vi er til for jer og vores ønske er i får et arrangement pakke ind i kærlighed.

Spanish Catering  Esamor 

Phone  : +45 50 69 34 83  
Mail: gitte@esamor.dk

For priser og flere menuforslag se http://www.restaurante-Espanyol.dk