Spansk Catering i verdensklasse   I  Vin- og ølsmagning med tapas  I  Prisvindende olivenolie  I   Shop spanske delikatesser   I   Fri fragt til pakkeshop ved køb over 600,-

ESAmor logo I Spansk Catering, Vinsmagning & Shop med delikatesser
- ØKOLOGISK SPANSK OLIVENOLIE -

BLANQUETA

Blanqueta økologisk koldpresset ekstra jomfruolivenolie

Navnet på sorten Blanqueta henviser til den hvidlige farve på denne sort, når den er moden. Denne sort er beskyttet af Denomination of Origin Oils i Valencian Community, som en af de oprindelige sorter i bjergene i Alicante. Sorten stammer oprindeligt fra Muro d’Alcoy, som er byen, hvor vores leverandør Almazara l’Alqueria’s faciliteter er beliggende.

Koldpresset jomfruolivenolie

Dette er en økologisk ekstra jomfruolivenolie, som kun produceres i en begrænset mængde. Den høstes i det tidlige efterår i hjertet af Sierra de Mariola Naturpark og forarbejdes og pakkes på familiegården i Alicante-bjergene. Med ekstra jomfruolivenolie får du den bedste næring fra de økologisk dyrkede oliven. Samtidig er olivenolien fremstillet koldpresset, så du får så meget smag som muligt i din olie.

Olivenlundene

Terrænet, hvor der dyrkes Blanqueta-oliven, er kendetegnet ved små terrasser eller terrasser med lerjord. Disse olivenlunde ligger få kilometer fra Middelhavet og med 450 meter over havets overflade. Du får en unik olivenolie med en utroligt autentisk smag.

Kan man stege i olivenolie?

Olivenolie af høj kvalitet som vores egner sig bedst til kolde retter og stegning i ovn. Sådan får du det bedste ud af den autentiske smag og den berigende næring. Dog tilbyder vi i vores sortiment en olivenolie, som er særligt velegnet til stegning. Det er Verdecho olivenolie, som er baseret på Blanqueta-sorten. Denne er en ekstra jomfruolivenolie  af økologisk og koldpresset kvalitet.

Smagen af Blanqueta

Kompleksiteten af aromaer og smagsoplevelsen er unik i denne olivenolie. Den giver dig mulighed for at bruge den mere varieret end mange andre produkter, og du kan med fordel anvende til at berige smagen i en lang række retter. Smagen fremhæves af dens høje indhold af naturlige antioxidanter, hvilket gør den perfekt til anvendelse selv ved høj temperatur. Den dufter intenst med aromaer af friskskåret græs – en vedvarende og aromatisk duft og smag. Eftersmagen efterlader en fornemmelse af grøn mandel, artiskok og valnød. Høst: fra 5. til 15. oktober i PRE – VERAISON modningstrin. Jordbunden disse oliven dyrkes i er sandler i sammensætning. Økologisk landbrug certificeret af EU og den autonome region Valencia. Samlede polyfenoler: 653,5 mg /kg E-vitamin: 324 mg / kg

Shop Blanqueta her

 • ESamor I Prisvinde økologisk olivenolie I L’Alquería

  L’Alquería ekstra jomfru olivenolie – BLANQUETA – 2L

  Vurderet 0 ud af 5
  475.00 kr. inkl. moms
  Tilføj til kurv
 • Tilbud Prisvinde økologisk olivenolie I L’Alquería I ESAmor

  Sampak: Picual – Blanqueta – Alfafarenca: 3 x 20 ml

  Vurderet 0 ud af 5
  Original price was: 45.00 kr..Current price is: 30.00 kr.. inkl. moms
  Tilføj til kurv
 • BLANQUETA - 2,5 L Spanish Olive Oil

  L’Alquería ekstra jomfru olivenolie – BLANQUETA – 2,5 L

  Vurderet 0 ud af 5
  545.00 kr. inkl. moms
  Tilføj til kurv
 • L’Alquería ekstra jomfru olivenolie - BLANQUETA - 500 ml.

  L’Alquería ekstra jomfru olivenolie – BLANQUETA – 500 ml.

  Vurderet 0 ud af 5
  185.00 kr. inkl. moms
  Tilføj til kurv

Tilmeld dig nyhedsbrevet og spar 10 % på din første ordre

(Gælder ikke Take away og Catering)