Spansk Catering i verdensklasse   I  Vin- og ølsmagning med tapas  I  Prisvindende olivenolie  I   Shop spanske delikatesser   I   Fri fragt til pakkeshop ved køb over 600,-

ESAmor logo I Spansk Catering, Vinsmagning & Shop med delikatesser
- ØKOLOGISK SPANSK OLIVENOLIE -

PICUAL

Picual økologisk koldpresset ekstra jomfruolivenolie

Picual er uden tvivl den mest udbredte sort i Spanien og i resten af verden. I Jaén er ca. 90% af olivenplantagerne Picual. Vores leverandør dyrker Picual-sorten økologisk, hvilket giver dig en økologisk ekstra jomfruolivenolie, som kun producereres i en begrænset mængde. Den høstes i det tidlige efterår i hjertet af Sierra de Mariola Naturpark og forarbejdes og pakkes på familiegården i Alicante-bjergene.

Olivenlundene

L’Alqueria’s plantager ligger et par kilometer fra Middelhavet og i en højde af ikke mere end 300 meter over havets overflade. På grund af dette er vores olivenolie skabt på Picual-oliven karakteriseret ved at være sødere, mere behagelig og friskere end de øvrige olivensorter. Terrænet er kendetegnet ved små terrasser eller terrasser med lerjord.

Forskel på olivenolie og jomfruolivenolie

Olivenolie inddeles i 3 forskellige kvaliteter: olivenolie, jomfruolivenolie og ekstra jomfruolivenolie. Den ekstra jomfruolivenolie udvindes fra den første presning af de udvalgte oliven. Det er her du får mest næring og smag fra frugten. Denne består af blot 10% af produktionen. Af anden presning laves en jomfruolivenolie, og den resterende olie anvendes til almindelig olivenolie. Hos ESAmor fører vi kun økologisk ekstra jomfruolivenolie. Det gør vi for at sikre dig den bedste kvalitet og samtidig give dig mulighed for at smage på en af verdens bedste olivenolier.

Smagen af Picual

Her får du en unik olivenolie med en skøn kompleksitet af aromaer og smagsoplevelse, som fremhæves af det høje indhold af naturlige antioxidanter. En velsmagende og næringsrig olivenolie, passende til en god variation af spændende madlavning. Den dufter autentisk med aromaer af friskskåret græs. Her får du en vedvarende duft og smag, som beriger dine sanser. Eftersmagen efterlader en fornemmelse af grøn aroma med smagen af figen, duften af frisk træ og tomat sammen med antydning af mandel, banan og æble. Her får du en olivenolie af medium intens og grøn frugtagtig karakter med  modne toner.
 Den har en sød indgang og med positive og afbalancerede noter af bitter og krydret. Høst: fra 5. til 15. oktober i PRE – VERAISON modningstrin. Denne sort dyrkes i en sammensætning af sandler. Økologisk landbrug certificeret af EU og den autonome region Valencia. Samlede polyfenoler: 587,8 mg / kg E-vitamin: 297 mg / kg

Shop Picual her

 • ESAmor-olivenolie-sampak

  GAVEÆSKE – OLIVENOLIE

  Vurderet 0 ud af 5
  535.00 kr. inkl. moms
  Tilføj til kurv
 • Tilbud KOMBI-TILBUD! Picual 2,5 l & 1 kg saltede mandler INKL. fri fragt

  KOMBI-TILBUD! Picual 2,5 l & 1 kg saltede mandler

  Vurderet 0 ud af 5
  Original price was: 740.00 kr..Current price is: 645.00 kr.. inkl. moms
  Tilføj til kurv
 • Tilbud Prisvinde økologisk olivenolie I L’Alquería I ESAmor

  Sampak: Picual – Blanqueta – Alfafarenca: 3 x 20 ml

  Vurderet 0 ud af 5
  Original price was: 45.00 kr..Current price is: 30.00 kr.. inkl. moms
  Tilføj til kurv
 • L’Alquería ekstra jomfruolivenolie PICUAL - 2,5 L

  L’Alquería ekstra jomfruolivenolie PICUAL – 2,5 L

  Vurderet 0 ud af 5
  545.00 kr. inkl. moms
  Tilføj til kurv
 • L’Alquería ekstra jomfru olivenolie PICUAL - 500 ml.

  L’Alquería ekstra jomfru olivenolie PICUAL – 500 ml

  Vurderet 0 ud af 5
  185.00 kr. inkl. moms
  Tilføj til kurv

Tilmeld dig nyhedsbrevet og spar 10 % på din første ordre

(Gælder ikke Take away og Catering)