Spansk Catering i verdensklasse   I  Vin- og ølsmagning med tapas  I  Prisvindende olivenolie  I   Shop spanske delikatesser   I   Fri fragt til pakkeshop ved køb over 600,-

ESAmor logo I Spansk Catering, Vinsmagning & Shop med delikatesser
- ØKOLOGISK SPANSK OLIVENOLIE -

PRISVINDERE
FRA AlLICANTE

Prisvindende økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Alicante

Hvilken olivenolie er bedst? Vores leverandør deltager jævnligt i smagstests og smagskonkurrencer, og har gennem årene vundet en række priser for deres olivenolier. Disse priser understreger den gode kvalitet og hvorfor denne olivenolie er blandt de sundeste i verden.

Eneforhandler Skandinavien

Vi hos ESAmor er stolte af at have eneforhandling på disse olivenolier i Skandinavien. Det glæder os at have fundet økologisk olivenolie af allerhøjeste kvalitet og vi glæder os til at udbrede kendskabet til disse fantastiske produkter.

Hvilken olivenolie er bedst?

Det er en smagssag, hvilken olivenolie der egentlig er den bedste. Vi hos Olivenolie.shop er ikke i tvivl – derfor har vi valgt at importere udelukkende fra den samme familieejede leverandør. Prøv dig frem med de forskellige varianter og find din egen personlige favorit blandt vores koldpressede økologiske ekstra jomfruolivenolie. Vores olivenolie er koldpresset for at sikre dig den bedste og mest autentiske smag. Samtidig er den økologisk for at give dig et næringsrigt og kvalitetssikret produkt.

Blandt verdens 10 sundeste for 3. år i træk

Her er et lille udsnit af de mange priser vundet rundt omkring i verden – bl.a. er Alfafarenca’en netop igen kåret som en af verdens 10 sundeste ekstra jomfruolivenolier for 3. år i træk.  Hvis du ønsker at vide mere om olierne og konkurrencerne, er du velkommen til at kontakte os.

Et udsnit af de internationale priserES

Udsnit af de mange priser vundet af Almazara L'alqueria

MAJ 2020
Den økologiske Alfafarenca kåret blandt verdens top 10 over sundeste olier ved  WBHEC 2018/2019/2020 – 3. år i træk.

MAJ 2019
SØLVMEDALJE ved ATHIOOC International Olive Oil Competition, Athens International Olive Oil Competition.
Bedste Økologiske Ekstra jomfruolivenolie fra Valencia  

APRIL 2019
SØLVMEDALJE VED ECOTRAM
Den 18. Udgave af international konkurrence om verdens bedste Ekstra jomfruolivenolier – afholdt i Baena.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og spar 10 % på din første ordre

(Gælder ikke Take away og Catering)