Spansk Catering i verdensklasse   I  Vin- og ølsmagning med tapas  I  Prisvindende olivenolie  I   Shop spanske delikatesser   I   Fri fragt til pakkeshop ved køb over 600,-

- ØKOLOGISK SPANSK OLIVENOLIE -

VORES
LEVENRANDØR

Vores leverandør: Almazara L'alqueria

Alle vores olier er økologisk ekstra jomfruolivenolie – direkte til dig fra olivenmøllen i Muro de Alcoy, Alicante i Spanien. Vores olier er fremstillet af Almazara L’alqueria – en familievirksomhed, som dedikeret arbejder med den allerhøjeste kvalitet.

Olivenlundene ligger få kilometer fra Middelhavet og lige i hjertet af Sierra de Mariola Naturpark. Og vi vil næsten vove at sige, at du kan smage sol og sommer og den kærlighed, der ligger i hver enkel produktion.

Et unikt produkt 

Vores økologisk ekstra jomfruolivenolie laves af sorterne Blanqueta, Picual og Alfafarenca – alle dyrket som økologisk landbrug. Disse sorter er grundstammen i de hundredårige olivenlunde og sammenholdt med familievirksomhedens nænsomme og stolte fremstillingsproces bliver det til et helt unikt produkt.

Læs mere om sorterne her: 

Blanqueta – smagsnoter: grøn mandel, artiskok, valnød

Alfafarenca – smagsnoter: mandel, banan, grøn tomat 

Picual – smagsnoter: figen, mandel, banan, æble

Verdecho – blød og mild smag, der gør den perfekt til stegning

Prisvindere – 
økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Alicante

Det starter i olivenlunden

En dyb viden om oliventræer og deres agronomiske miljø samt den daglige pleje af markerne er afgørende.

Filosofien om at drive bæredygtige olivenlunde kræver en stor investering i fagfolk, analyse, forskning og daglige anstrengelser. Alligevel er familien i stand til at opretholde en fair prispolitik over for slutforbrugeren ved at drive en effektiv og stram forretning. Teamet af højtuddannede og effektive fagfolk gør alt, hvad de kan for at få den fineste ekstra jomfru olivenolie, der tilbydes

Dedikation fra høst til afsendelse 

Processen fra oliventræet til den endelige forsendelse af olivenolien foregår med allerstørste omhyggelighed og blik for alle detaljer og vigtigheden af kun at acceptere det absolut bedste. Opsamlingen af oliven foregår altid på det optimale tidspunkt, når modningen er helt som den skal være. Efter ekstraktionen, som skal foregå på kortest mulig tid for at bevare så stor en del af de sundhedsfremmende egenskaber som muligt, opbevares olien i rustfrie ståltanke i mørke og ro ved konstante og milde temperaturer.

Kvalitet i hver en detalje

Olivenmøllen har den allerbedste kvalitetsteknologi og et komplet sporbarhedssystem kan lokalisere hver liter olivenolie, som fremstilles. En evig igangværende kvalitetskontrol af temperaturer, modenhed mm. er vigtige for at opnå ekstra jomfru olivenolier med den helt rigtige smag.

Prisvindende økologisk Olivenolie I ESAmor

Tilmeld dig nyhedsbrevet
og spar 10 %
på din første ordre

(Gælder ikke Take away og Catering)